Sbírka receptů na jídla připravená ze špaget a dalších druhů těstovin.
Na přípravu jídla zapečené špagety s kečupem a salámem budeme potřebovat: Množství na 4 porce: 1 sáček špaget, 200 ml mléka, 5 vajec, 300 ml sladkého kečupu, 40 dkg salámu, 30 dkg sýra cihly.
Postup přípravy: Do uvařených špaget přidáme na malé kostičky nakrájený salám, přidáme sladký kečup, mléko a 5 vajíček. Vše zamícháme a nalijeme do vymazaného pekáčku. Nahoru přidáme nastrouhaný sýr, trochu pokapeme kečupem a mlékem a dáme zapéct do trouby.
Další články
Zámecký areál, zámek Poděbrady a a jeho bezprostřední okolí, které jej obklopuje, je výraznou dominantou světově proslulého lázeňského města Poděbrady.
V míse z předem uvařených brambor připravený bramborový salát se zakysanou smetanou se doplní nakrájenými krajíci chleba a ozdobíme čtvrtkami vajec natvrdo.
Aromatickou vůní vonící a slzy při krájení do očí vhánějící čerstvou cibulkou a prolisovaným česnekem doplněné zapečené špagety s lečem doplní kuřecí maso a pro správný říz nakrájené feferonky a lze je podávat.
Na italský způsob uvařené, scezené a posléze ve druhém hrnci zvlášť připravenou omáčkou pro dochucení zalité boloňské špagety s kuřecím masem posypeme s postrouhaným tvrdým sýrem, můžeme je také ozdobit nakrájenými dílky červeného rajského jablka.
K letnímu stolování v přírodě příhodné zapečené brambory s mletým masem vděčí za svoji konzistenci mletému masu, bramborám, paprice, cibuli a strouhanému sýru.
Vonící špenát s kuřecím masem v sobě pojí středoevropskou kuchyni s chutí kuřecího masa. Ochutíme jej nastrouhaným sýrem.
Doma připravené francouzské brambory s mletým masem okořeníme, doplníme nakrájenou cibulí a slaninou, zapečeme a můžeme podávat. Ve slupce uvařené brambory tvoří základ.
Nejen v letním čase oblíbená zapečená cuketa se sýrem se peče pomalu v troubě, po polovině doby pečení přidáme nastrouhaný sýr. Zapečená cuketa se sýrem se připravuje podle široce zažité receptury.
Nejlépe z předního hovězího masa bez kosti, soli, cukru, hladké mouky, smetany a nasekaného kopru se připravuje koprová omáčka s hovězím masem, jako příloha se k ní nejlépe hodí kynutý nebo případně i houskový knedlík.
Po přípravení boloňské špagety přelijeme při podávání na nahřátém talíři zatím ještě teplou boloňskou omáčkou a posypeme předem zvlášť nastrouhaným tvrdým sýrem.
Oloupané a na hranolky pokrájené zapečené brambory s nivou můžeme při podávání doplnit na talíři vhodným způsobem. Klasickým způsobem připravené zapečené brambory s nivou doplňují jídelní menu.
Uvařený domácí kečup necháme vychladnout, naplníme do sklenic a zavaříme.
V bohatě rozvětveném jídelníčku zapsaný recept inspiruje přípravu zapečených špaget s kečupem a salámem.
Z mletého masa, předem uvařených špaget, vajec, cibule, smetany, oleje, sterilovaných nasekaných rajčat a bylinek připravené zapečené špagety s mletým masem se při podávání na talíři vhodným způsobem esteticky naaranžují.
Kečup se vyznačuje charakteristickou chutí, aroma a červenou barvou.
Salám a kečup se dá zakomponovat do řady jídel včetně špaget.
Z vybraných surovin připravené a poté následně zapečené špagety se zakysanou smetanou okořeníme, přidáme orestované maso, zalijeme oběma smetanami, promícháme a zapečeme v předem vyhřáté troubě, stačí jen chvilku.
Také si rádi pochutnáváme na salámu a kečupu, se špagetami se pojí do vyvážené chuti.
Zapečené špagety s kečupem a salámem jsou klasický recept z těstovin.
Před pečením nastrouhaným sýrem ozdobené zapečené špagety se špenátem, kuřecím masem a smetanou se nandají na talíře.
Na stůl přichází v řadě kuchyňských úprav.
Sebevědomí stoupá při pomyšlení, jak snadno se dá uvařit hrnec báječného jídla.
Salám a kečup fungují v kombinaci docela obstojně.