Oko

Špagety po milánsku

Recepty na jídla ze špaget.

Na přípravu jídla špagety po milánsku budeme potřebovat:
400 g těstovin, 4 stroužky česneku, rajský protlak, 20 dkg tvrdého sýra na strouhání

Postup přípravy:
Nejprve si podle návodu na obalu uvaříme špagety (al dente), propláchneme je a necháme okapat.

Omáčka: rajský protlak rozmícháme v trošce horké vody, přidáme utřený česnek a osolíme (omáčku už dále nevaříme).

Špagety nandádáme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.


Další články

Červený pepř má nasládlou chuť.
Červená řepa obsahuje hojně antioxidanty.
Špagety carbonara se smetanou podáváme posypané sýrem parmezán.
Cuketová polévka se smetanou a cibulí.
Špenátová omáčka na špagety do které přidáme smetanu.
Jak chovat morče a jaké jsou jeho nároky na prostor a potravu.
Sýr rokfór pochází z francouzské vesnice Roquefort-sur-Soulzon.
Cibule pochází patrně ze Střední Asie.
Zeleninové rizoto se špenátem který můžeme do rizota zamíchat.
Špenátová polévka se smetanou ozdobená.
Arašídový olej má vysoký obsah vitaminu E.
Špagety se špenátem

Špagety po milánsku jsou recept na jídlo, které zaplní stůl radostí ze své chuti.

Informační stránky Yin.cz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů